Dagens låt

Wye Oak - Please Concrete







Josef Fares

Jaja, så har man snackat med den snubben oxo då....

Haha, nej men, eller jo det har jag visst, men han är på besök för han vart intresserad av våra projekt. Snart ska han lira BCR med jakob och lite folk. Trevligt.

Vart har musiken tagit vägen?

ja der undrar jag oxo!! Har inte hittat så mkt bra musik på sistonde. ni får hålla er till godo med en på Goldfrapp - Happiness remixad av Rex The Dog










Mosebacke och flatliners på Ljunggrens

Jadå! Lördagen ja... Den började ganska tidigt. Redan kl 17 satt vi på Mosebacke och pimplade bärs. Ingen av osshade käkat speciellt mkt så efter ett par öl i skuggan av södra teatern bar det av på jakt efter lite käka. Vi fastnade på Muggen på Götgatsbacken. Var sin öl, en lasagne till Erik och mackor till resten.

När alla var mätta och belåtna drog vi kanske bekvämt till Ljunggrens. Typ 50 meter bort bara. Det var fortfarande ganska tidigt, säg 20:00 eller nåt, så det var inte så mkt folk där. Mest inne på restaurangen. Mera öl och efter ett tag får Erik den brilljanta idén att vi ska shotta! Wee! Det var alldeles för länge sen sist. En flatliner rekommenderade han. Sambuca, tequila och tabasco. Tabascon lägger sig mellan Sambucan och Tequilan och liknar mest en roadkill. God ja! Fett god! Tequilan är det första man smakar men den smaken försvinner ganska snabbt till förmån av sambucan och man bara "yum". Sen efter en liten stund börjar tasbascon att ta form. Starkt, jo tack, men gott. Den sitter i ett tag oxo.

Vi har blivit ganska druckna och klockan är bara tolv. Vi bestämmer oss för att bege oss. Micke, Erik och jag hamnar hemma hos Erik där jag somnar direkt nästan. Haha, jag vaknar en timme senare och bestämmer mig för att dra hem. Vet inte om Micke sov över hos Erik eller om han lyckades ta sig hem på nåt sett.

Jag vaknade med en ordentlig baksmälla på söndagen men som alltid tar jag en huvudvärkstablett och sover bort skiten.

Nu är det måndag...

Klättring och lite annat

Idag är det lördag så då bar det som vanligt av mot Karbin! Jakob är hemma i Helsingborg så jag raggade upp Björn. Han var sjukt peppad så det var roligt. Min armbåge pajja dock. Det var inte lika roligt. Speciellt inte nu när Micke är hemma från Oslo och köpt klätterskor så att vi skulle kunna klättra. Det kommer ju bli av ändå men jag kommer inte kunna ta ut mig som jag brukar :/ Micke bor för övrigt 50m från Oslos största klätterhall i just Oslo =)

Igår blev det sent på jobbet. Hängde kvar lite extra och snackade med lars om lite grejer vi bör tänka på för framtiden och sen drog vi och käkade på Texas Burger. Hade tänkt dra hem sen men blev kvar på jobbet och spelade TV-spel hela kvällen typ =) Haha sämst!

Idag blir det bira i solen förhoppningsvis! Blir en liten get together från skoltiden. Brukar bli så när micke kommer hem. Micke, Erik, Pumbaa, Rickard och jag. Kommer bli fint!

Ha en bra lördag!

Hej hej! (ja ok tråkig rubrik men jag orkar inte komma på nåt bättre)

OK idag har jag hunnit köpa en energy-bar som kostade 24 spänn, klättrat och skadat armbågen, köpte krita till klättringen och fått en kritboll gratis, köpt kaffe på bellmans och haft en fjortis obekvämt nära, spelat GTAIV, hunnit göra klart en cut-scene och börjat på en ny med en fet jävla robot i, sett en luffar torka sig i röven, gjort en kyklingsallad, fått en full luffare på mig i bussen, gått i en spiraltrappa(typ) tills ja blivit yr, kommit ut ur en nödutgång mitt på sveavägen, sett en snubbe i skyddsdräkt, munskydd och gummihandskar göra nåt i vårat nya kontor (en liten del ovanför restaurang Grodan inne i hötorgsskraporna som vi ska hyra), packat upp en film jag tänkt kolla på men som jag nog inte kommer hinna se ikväll heller, snackat med Emma, hjälpt en snubbe i göteborg, öppnat ett kuvert... ok nu börjar det inte bli så intressant längre.

ses imorn grabbar och tjejer!

Only in Japan!


Lunch i Kungsträdgården med Sea

Tjabo! En dag som denna var man ju bara tvungen att käka lunch ute så Sea och jag drog till panini och inhandlade en sallad och begav oss till Kungsträdgården. Shit vad mkt folk!
image22










Grilla?

I söndgas var vi ute och grillade hela dan. Fett skönt. Vi var i Rålambshovsparken så när det var dags att bege sig hem tog jag Västerbron över till Hornstull och tog tunnebanan där. Shit vad det blåste på bron dock. Galet
image21

En ganska fet mix! Typ lång... disco...

Franki Chan - Iheartcomix/scion promo mix








Yelle på medis!

Igår gick Emma och jag ut på debaser medis för att lyssna på Yelle, En fransyska som spelar underbar musik =)

image20

Det var inget förköp för spelningen och vi trodde att det skulle komma hur mkt folk som hellst så för att vara säkra på att komma in stack vi dit runt åtta. Vi tog en öl på en uteservering brevid så vi kunde se när det började strömma till. Under filt och värmelampor blev det ändå ganska kyligt så vi bestämde oss för att gå in på debaser efter vi druckit upp. Väl inne träffar vi två danska tjejer som varit inne i Emmas butik och som Emma hade tipsade om Yelle för. De hade betällt bord till och med för att vara säkra på att få plats. Ja det var ju ingen risk med det direkt =) Nu var klockan kanske halv nio.

Efter ett tag dyker en vän upp som jag inte träffat på ett bra tag. ELIAS! Han var där med två tjejpolare från jobbet som de alla tre faktikst precis har sagt upp sig ifrån. Ett cafe inne i PUB huset.

Ok men nu till spelningen! Tog ett bra tag innan Yelle började spela. Strax efter tolv var det dags och lokalen var minst sagt laddad. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att det var riktigt bra! Yelles scennärvaro har helt fantastisk. Hon var fylld av energi som snabbt spred sig till publiken. Inte för att publiken behövde någon extra energi direkt =) Elias var helt till sig. Han hade väntat mer än ett år för att se Yelle. Förra gången hon spelade här prioriterade han Mika framför Yelle och igår kunde han inte riktigt fatta varför =) Inte jag heller ;)

Haré bäst allihopa!!

Haha oh just det. Som jag skrev i mitt förra inlägg så händer det alltid nåt nä rman åker tunnebana. Igår när jag klev av på perrongen i Örnsberg satt det en tjej och pissade mitt på perrongen. Nej det var inte bara jag som gick av och förutom det så stod det annat folk och väntade på perrongen redan. Bl a hennes polare. Alltså wtf?!

Att åka tunnelbana

Det är alltid intressant att åka tunnelbana. Idag var inget undantag.

Det som hände idag var att precis när jag kommer ner på min perrong så börjar alla rågen åka förbi t-centralen. Inte ett ända stannar!! Det första tåget som inte stannade vart man bara arg på. Det andra som inte stannade tyckte man var skumt och sen när det tredje tåget inte stannade så började man verkligen fundera på vad som kan vara orsaken. Aja, tänkte jag, de måste ju stanna nån gång! Men icke! Till slut kom det ner en Connex snubbe och förklarade att polisen hade spärrat av ett område och inte tillät tågen att stanna på t-centralen.

När jag kommer upp utanför Åhléns ser jag en grupp poliser som dirigerar om folk som, så vitt jag kan se, kommer för nära brottsplatsen. På marken ser jag en ganska stor pöl blod. Det var nog 2-3dl blod ändå. Inte bara nåt stänk eller nåt sånt. Ganska äckligt.

Hmm, får kolla i tidningarna om det dyker upp nåt.

Jag fick iaf gå till Hötorget och ta den gröna linjen därifrån till slussen och där byta till röda igen. Omständigt....

Ha en trevlig lördag!!

Gårdagens pose...

Revolt-gubbarna blev omposerade igår menjag hade inte tid att lägga upp nåt så här kommer den!

image19

Lite payback som ni ser =)


Igår var jag och klippte mig hos min vanliga frisör. Måste säga att jag har nog aldrig blivit så nöjd som när jag klipper mig hos henne. Den här gången vart det ganska snaggat på sidorna och lite lurvigt på toppen. Jag visste ju att Malin, min frisör, var sjukt duktig men nu har oxo ledningen där hon jobbar fattat det ;) Top Stylist har hon gått och blivit!! Grimt! Enda nackdelen för MIG är ju att det blir dyrare med klippningen. Jaja, så länge jag blir nöjd så kommer jag fortsätta gå dit.

Annars då? Jo Emma har ju kommit hem från mexicali!! Vi träffades i onsdags och käkade middag på "där med pasta" på hornstull. Vi käkar typ alltid där, haha. Panzerottin är sååååå grym!! Testa den om ni inte gjort det. På lördag ska vi till debaser medis och lyssna på Yelle. Det kommer oxo bli grymt =)

Sen får vi ju inte glömma att Sea fyllde år igår! Hon ville inte fira det med nåt men en lunch eller nåt i den stilen måste jag iaf bjuda henne på.

Städarna alltså...

Om det är nåt jag hatar på jobbet så är det städarna!!!!! GAAAAhHH!!!


Vi kan börja med svabbandet. Visst det blir kanske rent men innan det blir rent lyckas han alltid blöta ner halva våningen innan han börjar svabba.

varje måndag dammar de av skrivborden och de är inte nådiga direkt. De försöker väl inte stöka till det med flit men om de råkar välta grejer etc så gör de inte mkt för att ställa tillbaka grejerna. Samma när de torkar skrivborden varje onsdag. Fyfan. Då är det lite brutalare. De har sagt till att de bara torkar de ytor som fria. yeah right. Skit i att torka mitt skrivbord över huvudtaget isf!! De puttar undan anteckningsblock, papper, pennor, ja you name it! Allt! Inte nog med det så blir det oftast smutsigare efter att de torkat borden. Visst de kanske torkar bort fett(?) eller nåt men de lämnar kvar en massa damm från trasorna. Oh, trasorna ja... De är dyngblöta... kanske är därför herr städare? Om du ska komma med en blöt trasa så kom och damma av skiten sen. Tack...

Ah well.

En låt kanske? Sjukt skön instrumental låt av The Presets. Lite surt bara att man väntar och väntar på nåt som inte kommer :/








Disclaimer!
Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!


Eh? Funkar inga låtar längre?

Dagens pose!!

två bilder idag! En före och efter grej!!

image16

Och här ser ni resultatet efter misshandlingen. Den gula eva roboten verkar inte ha avlidigt och försöker så gott den kan att kravlla sig bort from scenen.

image18



Gunnar hade fått lite prylar som vanligt. Från atari den här gången. Där ser ni en brandsläckare från det nya Alone in the Dark och jag snäll som Gunnar är fick jag en svart atari totempåse!! Tack Gunnar!

Platt-TV!!! nej inte du Platt =P hoho

Haha klockren bild. Kanske inte är helt san men rolig är den iaf.
 
image15

från Spiral Pocus

The Fringe Series

Henrik Vibskos bland annat känd för sinkläddesign gör en serie konstinstallationer, "Fringe Series of 10 installations, exploring illusion, surface and movement", tillsammans med Andreas Emenius. Kolla in den här

Nu är det dags för den sjunde biten som kommer visas i Milano från den 16 april till den 21a.

image14

Hur viktig komposition är i filmer

Här är ett bra exempel hur viktigt det är med bra komposition och att tänka på att alla shotsen måste passa ihop bra med varandra.

Virgilio Vasconcelos har skrivit en intressant artikel om kompositionen i trailern för Horton Hears a Who

Evangelion Revoltech figurer

Vi har ett antal poserbara Evangelion figurer här på jobbet. Ett par som ligger på mitt skrivbord blir ständigt trackasserade av folk vars enda mål är att posera dem i skumma positioner.

Dagens pose. Inte så konstig kanske...

image13

Jag var tvungen att blurra lite pga så att ni inte har lika lätt att tyda pappret under. Hade väl kunnat ta en ny bild men orka =)

Lite album och en film

Kollade på Hot Rod igår. Gillar man Napoleon Dynamite kommer man förmodligen gilla Hot Rod oxo. Det är samma typ av humor och skådespeleri. Emellanåt kan det dock kännas lite väl överdrivet. Annars har snubben regiserat Saturday Night Live.


Tänkte lista lite nya album från året so far. Ingen speciell ordning.

The Presets - Apocalypso
Cut Copy - In Ghost Colours
M83 - Saturdays = Youth
Moby - Last Night
Ghostland Observatory - Robotique Majestique
Animal Collective - Water Cursers (EP)
The Mountain Goats - Heretic Pride
Kelly Polar - I Need You to Hold on While the Sky Is Falling

Tjejen på Konsum...

Haha vafan! OK såhär ligger det till.

En gång, för ganska länge sen, när jag var och handlade på Konsum här i Örnsberg såg jag en supersöt tjej bakom kassan. Jag såg henne allt oftare men bara på helger. Hon var som lite ögongodis när man handlade där. Nothing more nothing less. Sen för nån månad sen så råkade vi ta samma tunnelbana på morgonen och då spanade vi båda in varandra. Ok så nu skulle jag kunna ta upp det att jag såg henne på tunnelbanan eller vafan som hellst nästa gång jag såg henne på Konsum. Alltid kul med söta tjejkompisar ;) Grejen var bara den att efter tunnelbane "incidenten" såg jag henne inte på konsum längre. Fatta vad överaskad jag blev när hon jobbade där idag. Haha shit vad osäker jag blev då!! =) Skulle bara sagt nåt om att det var kul å se henne där igen eller nåt sånt skit. To get it going. Nu blev det inget sagt alls...Eller typ "93 kr", "tack", "tack", "kvitto?", "nej tack"...

Någon som har tips på hur man raggar upp en kassörska på konsum? Fett jobbigt när det är kö bakom oxo... =)

Disney och Pixar fram till 2012

Damn här var det en del filmer på G!

Alla filmers plot beksrivs oxo i dokumentet.
Listan

2008 WALL*E (Pixar)
BOLT (Disney)
TINKER BELL (Disney)

2009
UP (Pixar)
TOY STORY in 3-D (Pixar)
THE PRINCESS AND THE FROG (Disney)

2010
TOY STORY 2 in 3-D (Pixar)
TOY STORY 3 (Pixar)
RAPUNZEL (Disney)

2011
NEWT (Pixar)
THE BEAR AND THE BOW(Pixar)

2012
CARS 2 (Pixar)
KING OF THE ELVES (Disney)

Sen fanns det några Tinkerbell filmer som går direkt till blu-ray och dvd.

Bionic Commando serietidning

BCs hemsida finns det en serie om vad som egentligen hände med Spencer efter NES versionen av BC. Hur han hamnade i fängelse etc i början av det nya BC.

Bionic Commando: Chain of Command uppdateras med en ny sida varje onsdag fram till spelet släpps.

image12

Inte den bästa serietidningen direkt men rolig att läsa ändå. Han har kort hår oxo!! W00t! Men det är klart. Detta var ju innan han hamnade i finkan.

Flashplayer!!

Kör med en flashplayer istället för man vill ju inte åka fast för att man sprider musik.... =)


The Presets - Talk Like That







Disclaimer!
Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!

Utkastade från Metro

Hej alla glada! Nu är jag hemma och tänkte summera kvällen som gått.
Våran allas Erik fyllde år i veckan så idag var vi ute och firade honom så smått. Metro var haket av choice och det visade sig att det faktikst fanns en baktanke med det =P Tydligen så hade dice fredags-öl på metro ikväll vilket innebar att dicefolket hade drinkbiljetter att spendera. Jag var dock inte där utan backup. Rickard hängde på givetvis och sen träffad vi Wendy där oxo.

Fan vad metro gått ner sig sen jag var där sist, ojdå två år sen, nu har de burat in ett dansgolv i mitten där det förut var sköna fåtöljer och grejer. Några dice-utvecklare bjöd på underhållning där inne kan man säga. Dansgolvet hade inte riktigt kickat igång men det struntade dem i. De intog golvet för att, hör och häpna, prata! DJn försökte med alla medel få igång paret utan framgång. Allt fån rökmaskin till stroboskop testades. Efter ett tag kom dock några töser från dice och joinade. Då tog det lite fart iaf. Av rubriken att dömma så blev vi ju oxo utkastade. Inte så dramatiskt som man kanske skulle kunna tro. En polare till Erik skulle krama honom lite väl mkt och gled längs bardisken och puttade ut lite annat folk som spillde och tappade glas i golvet. Ah well. En sak jag lär mig ikväll är att man ska bli utkastad precis innan man tänkt dra hem för då springer vakten och hämtar jackan och det gå sååå mkt snabbare.

Annars pratades det om allt möjligt. Spelutveckling, animation, hur man kan scamma Stadium, grafitti, utlandet, musik, "söder mot norr", hattar, polisen, grädhyllan, potatismjöl och lite annat smått och gått.

Nu måste jag sussa för imorn blir det klättring!!

Stammisa på bellmans...

Jag tror vi har blivit stammisar på Bellmans på sergelgatan. idag när vi kom in frågade tjejen bakom disken hur många lattes vi skulle ha. Haha. Igår när det var fet kö med folk som inte kunde bestämma sig räckte hon bara upp två fingrar och visade upp en frågande min. Vi nickade...

Vinterviken

image9

Bla bla. Jag hann gå en promenad igårkväll precis innan solen försvann under horisonten. När jag hade gått nästan hela runden trillade Rickard ner från klipporna. Jag antar att han ropade först men eftersom jag hade mina lurar i öronen såg jag honom bara när han var precis intill mig. Jag hade snackat om hur fint det var i vinterviken så han drog dit och kollade vad jag dillade om.

Igår Kom nadja förbi jobbet oxo. Hon skriver sin c-uppsats om hur tv-spelande påverkar folk. Idag ska hon intervjua Lars.


Nu till lite nyheter angående BCR.

image10

FZ.se har skrivit en liten artikel om att BCR snart är klart. Ni kan även läsa ett inlägg på grins blogg. Dock så har FZ fått det lite snett om vem som är huvudpersonen i det gammla spelet =) "huvudpersonen Super Joes armsvingande äventyr" Ojdå!!!!



modeman fortsätter användarna att dissa Gustav. Stackarn. Han ska dock ha kudos över att han för första gången lyckats pricka in ett par snygga skor.

Shite

Köandet har redan börjat utanför webhallen. Omg säger jag bara. Hela 20 dagar kvar jue!!!

köön

World freeze updatering

Nu har det äntligen kommit upp en bra film av eventet =)


Aprilväder...

Ah just det! Hade nästan glömt att vi är i april månad nu.
Tack för påminnelsen. TACK!

Sommar förra helgen
sommar?

Vinter i morse!
vinter?


Dags att planera sommaren kanske?

Idag ringde pappa och frågade om jag ville hänga på till Sardinien. Sure tänkte jag, det låter nice men två veckor är lite i saftigaste laget att bara ligga där och slappa och åka runt etc. Hur mkt skulle det kosta frågade jag då. Mja, 15000 svarade pappa. Damn! Hade pappa hitta en gömma med mina pengar som jag hade glömt bort lr? Haha galet. Så nej, tror inte det blir nåt Sardinien för mig. Sure det kostar att resa och ha det skönt men det känns lite hårt att punga ut femton tusen för ett resmål man inte riktigt är sugen på. Helt ärligt så vet jag inte vart jag skulle vilja åka eller med vem för den delen... Vill nånstans där det knappt finns någon turism alls. Samoa kanske. Låter avlägset. Eller Cooköarna kanske. Ser dock ut att vara ganska turistvänligt(beror väl på vart man bor på ön kan jag tänka mig) och det är ganska saftiga priser där. Ah well.

Annars så har den här dagen susat förbi som alla andra. Hmm, måste finnas nåt kul att berätta. Oh damn! Erik fyller ju år idag =) It's a big day! Ska fira lite under helgen. Hoppas på att Pumbaa kan hänka men han jobbar ju på fredag. Lördag kanske.

Haha jo just det! Webhallen har en grej i samband med GTA4 releasen. Detta är helt sjukt. Vänta så ska ni få höra. Jo som ni säkert vet så kan folk ibland köa några dagar utanför butiker för att få en speciell produkt först typ. Inför GTA4 kommer Webhallen skapa två köer, en för Xbox360 bundlingen av GTA4 och en för PS3an. Nu till det sjuka. De tio första i vardera kö kommer få köpa paketet för endast 1kr!! Haha fatta vilket kaos det kommer bli(eller kanske inte för det lär ju vara ganska hårda med kösystemet, vad vet jag). Undrar hur lång tid i förväg folk kommer börja köa oxo. Det är ju en ganska bra deal vi snackar om här.

Nu till kvällens låt. Denna skickade Lina för ett tag sen. Grym.








Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!

NYC?

Alla verkar dra till NYC.

Först drar Lina till staterna med en vecka i NYC som start. Snart är det dags för min lead att dra iväg på "affärsresa" till NYC för att kolla in Organic Motion's motioncapturesystem (ett väldigt simpelt system som låter en spela in mocap med helt vanliga kameror och utan att du behöver sätta på dig en massa reflekterande bollar. Bra att ha för att mocka upp animationer och testa grejer). Nu senast är det dags för Sea att ta en tripp till NYC =) Shit man blir lite avundsjuk alltså...

iPhonebög

iPhonebög som man är har man ju gjort sin egna tema till mobben. Såg en bild på en iPhone med Detta temat på flickr men temat fanns inte att ladda ner nånstans så jag var tvungen att göra en kopia själv. Superbasic tema med Helvetica som font. Snyggaste fonten enligt vissa och jag kan inte annat än hålla med om att den är riktigt fin.

iPhone bög

Innan jag gjorde mitt Helvetica tema hade jag gjort ett BCR tema men den kändes så plottrig
Såhär såg den ut.
Killtan

En låt att avrunda helgen med kanske?

Cut Copy - Far Away








Disclaimer! Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!

Vlad i Horton hears a Who

Vlad

Jag klagade ju förut lite på karaktärsutveckligen på Horton förut men jag måste bara prisa karaktären Vlad. Han var en av de grymmaste karaktärerna jag sett! Sjukt bra röstskådespeleri men ännu bättre animerat! Animatören Aaron Hartline har verkligen lyckats med Vlad. Det är nästan värt att gå och se filmen bara pga av Vlad =)

Bailey railey

När jag saknar Malmö är det min familj och mina vänner där nere jag tänker på först. Dock så finns det en lite kabrat som man absolut inte får glömma! Våran alles kära Bailey!! Famlijens hund... Jag minns fortfarande för fem år sen (va?! nej, fem? oj vad längesen. eller ok är väl fyra och några månader) när vi skaffade Bailey. Mamma, pappa och Caroline åkte hela vägen upp till sthlm för att hämta Tanglefoot. Namnet Bailey fick av uppfödaren var Tanglefoot. De kör på olika teman varje kull och den här gången handlade allt om öl. Valparna från förra kullen hade fått olika druvnamn. Haha "Plats Riesling!". Eller kanske Merlot? Tänk att behöva säga sin hunds namn med italienskt uttal varje gång man kallar på den. Inte va?

Såhär liten var Bailey railey ut när vi fick honom.
Bailey 2003
 
Vi hade tur med Bailey, han var den sista valpen kvar och anledningen var att de andra aktuella köparna tyckte hans päls var för ljus. Tur att vi inte hade några ambitioner att ställa ut honom =) Han är nog ändå för sprallig för att ställa ut och det har vi väl oss själva att skylla på kanske? Det är inte så att vi inte har kontroll på honom, för det mesta ;). Men shit att ha Bailey på samma ställe som flera hundra andra hundar skulle vara lite jobbigt =P Shit det kanske är mitt fel? När vi fick honom gick jag sista året på gymnasiet och mitt schema var minst sagt slappt. Antingen så slutade jag ganska snart efter lunch eller så började jag strax innan lunch. Skulle vara kul att se ett gammalt schema för jag har lite svårt att fatta hur det kunde vara så slappt. Hur som hellst så var ju det bra för då kunde jag vara hemma med Bailey railey! Alla som har eller haft hund vet hur uppmärksam man måste vara över sin lilla valp i början. Jobbigt är det ju inte direkt. Tänk att få uppforstra en lite valp och det gick väl helt ok för mig tyckte jag. Det var inte så mkt pissandes på mattor etc. Han lärde sig ganska snabbt att det fanns lite tidningspapper vi mkt hellre tyckte att han skulle kissa på =P Sen gillade han att ligga och sova bland våra skor i hallen och det var ju lite olyckligt för oss. Haha, han gillade mammas skor bäst men även ett par av mina sulor vart upptuggade.

Under påsken var jag nere och hälsa på alla och det är alltid lika roligt att bli välkommen av Bailey. Lite jobbigt när man bär på väskor men kanske för det är nästan som att han attackerar en när man kommer. Då är det bara att klia honom på hans favoritställe på ryggen. Han kan inte hålla sig för att lägga sig ner på marken och åla sig så nämligen. =)

Såhär uppkäftig ser han ut idag
Bailey 2008

Och som ni ser så blev hans päls ganska mkt mörkare!

Long time no see Maya!

OK, som sagt så tänkte jag animera nåt och jag hade bestämt mig för att göra det i Maya. Vi avänder Motionbuilder här på jobbet så jag kände mig sjuuuuukt handikappad när jag startade Maya. Det var nästan mer än år sen jag jobbade i Maya sist.

Så nej, det blev inte mkt animerat =P satt mest och bårkade med programmet.

Lördag!

Igår firade vi Lollo 22 år! Pimps and hoes tema var det men med en dags förvarning var det svårt att klura ut nåt bra. Kul hade vi och det var som vanligt ganska många från Grin på festen. Ingen utgång heller för det var ös hela kvällen ändå in på småtimmarna hemma hos Andrew. Haha ja konstigt nog var festen hos Andrew och inte hos Lollo.

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Varit ute i det fina vädret typ.

Nu sitter jag på jobbet och tänkte animera nåt... BCR teamet har content lock på måndag så några från det teamet sitter och går igenom de sista grejerna i spelet. Jag såg nyss oxo att jag är ju med i credits på BCR. Wee =) Additional Animation. Jag hjälpte till och gjorde en liten FSA soldat som står och idlar och lite grejer när Westin var sjuk för nån vecka sen. Annars har Westin gjort alla karaktärsanimationer i hela spelet. Grymt jobbat Anders =) Riktigt fina grejer.

Pasific! - Sunset Blvd (avalon_remix)







Disclaimer!
Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!

Dags för en låt va?

Jag har en del låtar att dela med mig av känner jag. Ska försöka dra ut på postandet så långt det går så att allt inte kommer på en gång.

M83 - Skin of The Night

Från deras nya album Saturdays = Youth

Disclaimer! Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!

Hörlurar från WeSC

Blått är nåt som gått från grått. Vem är du? Vem är jag? Levande charader!

Tävling på modefeber


Horton hears a Who!

image1

Efter jobbet idag gick vi och kollade på Horton hears a Who! Sjuukt liten salong men det var mysigt. Innan filmen började visades det i sedvanlig ordning en liten kortfilm av Blue Sky och som vanligt som handlade den om Scrat. Haha tänker inte berätta nåt mer men ni som vet vad Ice Age 3 kommer handla om kan nog lista ut innehållet i kortfilmen.

Själva Horton hears a Who var underhållande. För mig så var berättande och animationerna det jag såg fram emot mest och det var tråkigt att se att just de två sakerna höll blandad standard genom filmen. Visst, animationerna var polerade men för mig kändes det som att Blue Sky inte riktigt kunde definiera de olika karaktärernas kropsspråk. Alla karaktärer var animerade på precis samms sätt.

Hur var de animerade kanske ni undrar? På tok för tecknat! Sjukt att det går göra nåt föööör tecknat men det var så överdrivet hela tiden att det ganska snabbt blev tröttsamt. Ingen hänsyn heller till att en elefant på några ton kanske skulle röra sig lite annorlunda än en mus på några gram. OK, det är en tecknad film men det blir lätt för platt om allt är gjort på samma sätt.

Mja efter Horton har jag faktikst insett att allt för överdriven animation inte alls är roligt att titta på (inte längre för mig iaf). Inte så sugen på att animera det heller. Man känner igen alla rörelsemönster direkt! Fanns knappt en gnutta av innovation bland animationerna :/

Bland alla dessa magplask finns det dock många godbitar. Det gäller att hänga med bara =) Och jo, jag kan rekommendera er att se Horton!

Mike Walling - Workflow

Det här inlägget är ganska hårt saxat från fliponline men whatever =P

För mig är workflows ganska personliga och högst beroende på vad det är man ska animera. Mike Walling är en animatör på Blue Sky och på den här sidan beskriver han sitt workflow.

Mikes workflow

Det blir ganska annorlunda för spel eftersom animationerna man gör är ganska korta och tiden man har på sig är väldigt begränsad. Oftast infinner jag mig i att bara köra rakt på direkt. Inte blocka ut så mycket i förhand. Vet jag att jag har mer tid på mig eller om animationen är kräver lite mer jobb blockar jag ut hela grejen och sen går igenom små bitar tills jag kommit igenom hela animationen. Ett ganska vanligt workflow kan jag tänka mig.

Reklam...

Vill bara visa min avsmak för reklamerna på blogg.se alltså. Ugh. Kanske byter bloggsida... Men orka... Bah!!!

bajs bajs!

Dagens låt!

Detta är dock snarare dagens låt för tre veckor sen men då hade jag ju ingen blogg!!

The Whitest Boy Alive med Golden Cage remixad av Fred Falke. Enjoy!

The Whitest Boy Alive - Golden Cage (Fred Falke Remix)

Disclaimer! Mp3:s on this site are for sampling purposes only. Please let me know if you want any of the files removed!

Tidsuppfattning?

Idag är det onsdag men jag trodde att det var torsdag. Eller rättare sagt idag är den den andra april men jag trodde att det var den tredje. Mitt sl-kort går ut den tredje, alltså imorn, men jag hade tydligen fått för mig att kortet gick ut idag så nu köpte jag ett kort som började gälla imorn. MEN DÅ FUNKAR JU MITT GAMMLA KORT FOTF. Bah! Aja, det är inte så mkt pengar det handlar om. 690 spänn delat på 30 dagar. Vi snackar om 23 spänn.
Dags att laga lite käk nu kanske!

World Freeze!

Igår stod vi still i fem minuter på centralstationen i sthlm. Finns inga bra filmer på eventet än men detta är något iaf. Finns nåt på aftonbladet oxo där våran grupp faktikst är med i början =) hihi



Edit: Denna var ändå ganska bra. Lite lång kanske...
            
World Freeze day in Stockholm



Alla barnen bloggar utom....

OK då var det dags för mig att skaffa mig en alldeles egen blogg!! Trodde aldrig det skulle hända men här är man. Kanske känner att jag har en del att lätta från bröstet? Det visar sig.

Första inlägget skulle iof kunna handla om min oerhört högljudda granne. Jag bor på tredje våningen och den här snubben bor på första i trappuppgången brevid men shit vad han låter!!! I natt vaknade jag av att han började skrika sporadiskt. Det var lite hemskt först men jag var så sjukt trött så jag somnade om ganska omgående. Värre var det för en kompis som bor vägg i vägg men killen. Han fick inte mkt sömn i natt :/ Min kompis berättade att snubben först skrek ett bra tag tills hans tjej kom och skällde ut honom. Då försvann han tydligen in på toan och började spy. Något som min polare inte slapp höra. Man kan ju undra varför han skrek och sen började spy. Måste varit sjuuukt jobbigt för snubben alltså :/

Annars? Jorå på jobbet sitter hela animationsteamet och tuggar igenom alla våra filmsekvenser. Ganska drygt men det måste göras :/ Allt material är mocappat så vi animerar ju inget och det är det som är det tråkiga. 40 minuter eller nåt sånt förväntas och det är bra många minuter ska ni veta. Vi är tre som kan jobba fulltid på det just nu. Yay....

Ok ska inte dra ut på det här inlägget. Haha behöver jag ens säga hejdå? Ändå inga som vet om att den här bloggen existerar =) Bajs bajs!

RSS 2.0