En liten gube

Sitter och pillar med en liten guuube som jag förhoppningsvis kommer animera något med. 



Borough market

Shit, Nicklas och jag promenerade från notting hill till bukingham palace, över themsen, förbi Tate modern (där vi för övrigt såg Maggie Gyllenhaal och tillhörandes unge samt man) och två timmar senare hamnade vi på Borough market. Det fina var att vi kunde gå genom parker nästan hela vägen och när parkerna tog slut tov Themsen vid. Väl på markade handlade vi lite kov, en del "naturgodis" och jag köpte lite te!!

Igår hade Jon och Diane inflyttningsfest i Noho. En fin liten lya. Studio som det flesta lägenheter med överkommliga priser. Vi spelade nåt kortspel där man skulle ringa på en klocka när det låg fem likadana fruker på bordet. Jag var överlägsen...



Utanför Tate modern kunde man bygga robotar av kartong akompanjerat av Box Bot på stora scenen.



Korv!!! det var inte här vi köpte våran dock.



Nån marina vid Tower Bridge



Jon och Diane

Project Trico



damn!! Fran Team ICO, skaparna av Ico och Shadow of the Colossus

Den har video ar tydligen ett ar gammal. Ska bli intressant och se hur det ser ut nu om de visar nat pa E3

Fiiiiiiiin kortfilm av Nelson Boles

This one time... from nelson boles on Vimeo.


Short & Sweet

Har precis varit på en klubb med Andrew som visar kortfilm varje måndag. Short & Sweet heter tillställningen och äger rum någonstans Brick Lane. Idag visade de fyra kortfilmer och två musikvideor. Blandad kvalla och vissa var rent ut sagt låååångtåkiga... Annars var hela grejen väldigt inspirerande, speciellt att prata med Julia som arrangerar hela kalaset för hon brann verkligen för det hon gjorde! Andrew hade varit där tidigare och träffat Julia genom James, en kollega på jobbet, och Andrew hade med sig sin kortfilm. Den kommer visas i Juni nån gång. Wee!!

Cane Toad

Borjar trilla in lite BC reviews!

Ratt blandat.

Giant Bomb gav BC 4/5
FZ 5/5...
Euro Gamer, 7/10
EDGE,  60%, Juni tidningen.

Finns multiplayerdemo ute pa xbox live och imorgon kan ni ga och prova spelet pa Pause Ljud och Bild i sthlm.

Blåsa!

Idag drog vi till The Castle och klättrade! Fett mkt bättre än det på Mile End! Fick en liten blåsa på ena ringfingret oxo. Hihi. Sjuk träningsvärk dock för igår spelade vi badminton i hyde park halva dan. Det var kul och efter det drog vi och käkade en välförkänt bit oxfilé!

RSS 2.0