Da workshop!

Sjukt inspirerande var den! Sista dan fickfolk chans att visa lite egna grejer de gjort och det var många sjukt duktiga animatörer där må jag säga! En snubbe som heter Ali höll på meden kortiflm och det var fan top notch kvalitet!! Helt sjukt bra var det =)

Nu såhär efteråt har jag lite planer på animationer jag vill göra när jag får tid. Har börjat experimentera med Flipbook och det är väldigt skönt att bara sitta och skissa upp sina animationer där. Om nåt inte funkar är det bara och sudda. man bryr sig inte så mkt eftersom man inte suttit med just den posen i en timme liksom.

Worksjop med Jason Ryan, Supervising Animator, Dreamworks

Tjabo!!

Idag var det den andra dagen på workshopen med Jason Ryan! Bah jag orkar inte skriva nåt eg =P Men det är intressant. Var lite segt idag dock för idag animerade han bara. Igår var mkt mer givande när han planera sin scen i flipbook etc. Imorn kommer nog oxo bli riktigt givande. Såklart är han inte tyst när han arbetar utan han berättar friskt om sina metoder, exakt vad han gör och lite historier från förr. Han är en disney räv typ. Har jobbat 18 år som animatör så han kan lite skit. Just nu är han supervisor på Dreamworks.

Förbannade förkyldning

Bah! Jag har gått och blivit förkyld :/ Är inne på tredje dagen och det känns som att det kommer vara en långlivad förkyldning. Gör inte saken bättre att jag ska på en workshop i helgen heller :/ Kul å sitta där och snuva!!! Nu kurerar jag så hårt jag bara kan.

Overthrill mix!



Overthrill

Play us tv-serie med Les Seules

Ok så igår jag och några kollegor på releasefesten för den tv-serien Play Us som kommer visas på MTV. Platsen var Solidaritet på strureplan och det var första gången jag hängt i de krokarna.

Well, jag vet inte vad jag ska berätta annat än att det blev ganska mkt öl och shots eftersom det var gratis. Det var en salig blandning av folk på stället. Hade hört att de hade haft svårt att få tid "gamer" folk, typ proffsspelare etc. Men tydligen så var världens bästa CS spelare på plats. En ganska stor och muskulös snubbe. När alla dansade stod han och tittade på mitt på dansgolvet så jag frågade om han inte skulle dansa han med han svarade med "Heaton dansar inte grabben". Säker snubbe.

Annars så pratade jag lite med en av tjejerna i Les Seules fast hon dissade mig senare på kvällen när jag började kommentera hennes namn. Haha hon heter Sofie på riktigt men kallar sig själv för Sophie när hon spelar CS och det tyckte jag var lite okreativt men hon tog det lite fel tror jag. Har ingen aning om hur jag la upp det iof (det var inte illa menat) för jag var ganska full vid det laget.

Efter det så kände jag att det var dags att dra mig hemmåt.

Visa med eget motiv

Som ni säkert vet så kan man beställa kontokort med eget motiv från många banker nu.

Jag har äntligen fixat e-leg så nu är det dags för mig att fixca ett kort med ett eget motiv på! Eller det trodde jag iaf.

Handelsbankens vriktlinjer för bilden är helt sjuka. Visst, jag förstår varför de har dem men de garderar sig såpass att det skulle kunna neka vilken bild som hellst om personen som kollar på det är på lite dåligt humör.

Jag valde den här gammla bilden till mitt kort men fick det avslaget.



"Tyvärr har din bild inte godkänts eftersom bilden innehåller: opassande värderingar."

^ Fick jag som svar. Opassande värderingar my ass. En zombie... Jaja
Jag hade tagit bort texten oxo btw. För det får inte vara någon logga på...

Då gör vi ett nytt försök

En liten update

Helgen var grym! Det vet alla som var hemma i sverige. Högsommar typ =)

Irene var hemma på besök så hon höll en liten fest med singstar på fredagskvällen. Fyfan, Elias och jag sjöng Weather Girls - It's Raining Men och det gick väl sådär. Galen text och grejer i den låten. Annars måste jag nog säga att Erik och jag stod för kvaliten alltså =) Erik håller fortfarande tronen!

Lördagen åtnjöts i solen. Först tog Petter och jag en sväng på stan. Han köpte bl.a havaianas och jag köpte två par shorts på HM. När vi hade tittat färdigt i stan drog vi till Rålambshovsparken och mötte upp Rickard och Linus och en hel drös annat folk. Vi skulle hem och grilla med lite polare till Petter så vi begav oss ganska snart vidare. Väl hemma köpte vli lite engångsgrillar och sen bar det av mot klipporna i vinterviken. Riktigt nice att grilla där och det var inte bara vi som hade kommit på den grejen...

Söndagen var fett lugn. Petter och jag solade på förmiddagen och sen hände det väl inte så mkt mer. Petter blev sjuuuukt röd på magen. haha aj =)

Annars har jag börjat träna med en sjukgymnast för att rehabilitera min armbåge bland annat. Ett par muskelfästen kring min vänstra armbåge fick stryk en gång när jag klättrade. Ouch.

Inte så mkt planerat för veckan förutom ett MTV party imorn.

ses!!

Le grin sock!

Haha idag fick vi GRIN-strumpor. Don't ask...



Mirros Edge och lite slipning/spackling hos emma!

Emma håller på och fixar hennes lägenhet. Typ målar, tapeserar, bygger en garderob under hennes loft-säng och lite sånt. Jag var förbi igår och hjälpte till att sätta upp sista biten tapet och så slipade jag ner hennes fönsterbräda och spacklade om den lite och slipade en gång till! Till slut kunde hon måla den vit och hon vart väldigt nöjd. Great :D Shit vad dammigt det blir bara, när man slipar ner spackel. Kan inte påstå att vi hade nåt munskydd eller nåt sånt så man får hoppas att man inte andades in allt för mkt puder.

Erik bor ju i samma hus(är det samma hus? de sitter ihop iaf) så jag såg honom när han var påväg hem. Han undrade om jag sett hans sms han skickade. Nope, det hade jag inte. Shit vad överaskad jag blev när det handlade om att de hade släppt en gameplay video av Mirrors Edge. Shit vad jag väntat på den alltså =) Haha de har varit lite sega om man säger så =P Men det var värt väntan. Rös första gången jag kollade på den. Nu när jag kollade på den idag så var det inte riktigt samma sak men jag är fortfarande imponerad. Om det spelar lika bra som det ser ut att göra i trailern så har det verkligen lyckats.


Haha grins nya musmatta har hittat ut på nätet, två veckor för tidigt.

Grin har ett ganska bra sammarbete med Qpad. Ett företag som tillverkar musmattor för "proffs"... haha.
Aja, nu har vi designat en ny musmatta som vi gett bort till journalister samt kommer att säljas.

Alla journalister här i sverige har fått en med deras eget namn på och Petter, en journalist på gamereactor, kunde inte hålla sig att skriva om den. Egentligen får journalisterna bara skriva om den om två veckor men det var ingen big deal enlige Gunnar, våran PR dude.

gamereactor


The weekend!!

Abo allihopa!!

Egentligen orkar jag inte skriva nåt men det var några dagar sen jag sist uppdaterade bloggen så känner att jag måste få ner nåt litet iaf.

Under valborg hade mamma, pappa och caroline letat sig upp till sthlm eller närmare bestämt till Älvnäs på Ekerö. Min pappas moster har ett hus där som står tomt. Det var där jag bodde mina tre första månader när jag flyttade hit förra året. Nu är det ett sjysst ställe att dra till på helgen när det är fint väder eller för familjen att stanna när de kommer upp till sthlm.

Jag åkte och hängde med familjen (minus storasyrran) igår. Hjälpte till att fixa lite i trädgården och bytte däck på min trotjänare. Dian och Ove kom förbi en stund oxo. Jag frågade ut dem om de kännde till några bra klippor att sportklättra på. De kom att tänka på Kungs hatt eller vad ön nu hette. Tydligen så var det en kung som hoppade ut från en hög klippa på ön med häst och allt. Bara hans hatt stannade kvar på ön. Ja, han skulle tydligen ha varit jagad oxo =) Haha, en saga säger folk men ganska intressant ändå. Nej inte bra klippor på ekerö annars. Det är ju en ås trotts allt.

Har hittat en skön vägg här i vinterviken som jag varit och känt på nu oxo. Jag letar först och främst efter väggar att bouldra på så max tre-fyra meter höga. Typ max tre då för jag har ingen crash-pad =( Ska försöka få med mig Jakob så vi kan testa den där fina väggen snart! Petter har flyttat in i Rickards lägenhet nu oxo ja! Inflyttningsfest snart hoppas jag :D

Take it to the next level!

Reklam för NIKE. Riktigt grym!


RSS 2.0