Guarana!!

Idag såg det ut såhär när vi gick till jobbet. Hade inte tid att ta en bättre bild...

Promenerade hem idag. Ska nog göra det fler ggr för det var riktigt skönt! Stannade på vägen och köpte like käk som jag tog med till Hyde Park och åt upp under ett litet träd =). Tar en 30-40 min att gå hela vägen hem. Inte så farligt. 

Jämförde lite priser bland matvarubutikerna här i området och det är inte så jättestor skillnad på de olika butikerna. Hade fått hört att det skulle vara ganska dyrt på Marks & Spencer(den bästa) men allt jag jämförde kostade lika mkt eller t om mindre på M&S jämfört på Tesco som oxo ska vara helt ok. Sen har vi Sainsbury's som jag inte hittat där vi bor än. Finns en massa brasilianska butiker här dock! Eller kanske inte en massa men några st så jag har lyckats hitta Antarctica Guarana!! Woo! Coca Cola hade en variant i sverige för några år sen som hette San Sao som ni kanske smakat. Antarcticas Guarana är tusen ggr godare!! Man kan nästan säga att det är Brasiliens nationaldryk ;)

Hagel!!

Idag drog jag iväg till Buckingham Palace, kollade på Victoria Memorial, gick ner till parlamentet och Big Ben. Det hade börjat regna då så kommer nog gå dit igen för att kolla på alla byggnader etc. Sen följde jag Parlament st. upp till Trifalgar Square och därifrån promenerade jag genom Soho fram till Oxford Street där jag tog tunnelbanan hem!! Plockade upp en kaffe från ett ställe på vägen som mina kollegor påstår är ett av Londons bästa kaffe. Trevligt att de visade mig Flat White eftersom jag kanske bara stannar här i två månader. Annars hade det ju varit kul att utforska själv men det kommer jag väl göra ändå.

Haglade en del oxo. Apropå rubriken... 

Fixat lite

Nu har jag hunnit jobba tre dagar och det känns lite bättre på jobbfronten =) Har skaffat engelskt nummer, försökt öppna engelskt konto(glömde mitt pass och de tar inte körkort). Har hunnit käka lunch med Petter, träffat Emelie och Sanna som är här och besöker Björn och Emelie. Utgång på lördag och kanske träffa Bina på fredag. 

Forsta dan avklarad

Phew, da var forsta dagen avklarad. Hande val inte sa jattemkt. Fick mitt kontrakt som jag ska skriva pa och lamna tillbaka, tog foto till mitt passerkort och sen var det att borja jobba direkt! Om jag kollar pa vad jag gjorde igar sa ser det ut som piss men jag vet hur jag ska gora idag sa det ar skont. Ni far ursakta avsaknanden av prickar over vissa bokstaver.

Noel Street, London

Där kommer jag jobba i två månader! Wee. Börjar imorn men var och hälsade på Nicklas idag eftersom han drar på två veckors semester imorn. Fick se vas jag kommer jobba på oxo. Riktigt coolt litet projekt =)

Strand

Ping pong och nästan två timmar hem. Det var nice =)

Bokat

Tror jag har koll på det mesta nu inför vistelsen i London.Köpt flygbiljett, fixat tillfällig postadress hemma i Malmö. Växlat lite cash. Har koll på var jag ska bo. Just, köpa en citykarta eller nåt måste jag göra...  Vad mer kan tänkas? Det enda jag behöver ta med mig är typ kläder.

Barca!!

Nu har jag hängt med syrran i Barcelona några dagar. Kul att träffa lillasyrran igen och inte minst få lite sol och komma bort från Sverige. Kanske lite för mkt sol dock. Har lyckats bli lite bränd i ansiktet och på armarna. Svårt att låta bli när man inte sett solen på så länge =)

Första hela dan jag var här drog vi till Park Güel där vi strosade runt lite och beundrade Gaudis akriktektur. Ganska annorlunda arkitektur om man säger så =) Påväg från parken stannade vi till vid La Sagrada Família, Gaudis ännu ofullbordade katedral. Vi gick aldrig in för Carro hade hört att det inte var så speciellt.

På fredagen drog vi ner till stranden. Vi promenerade genom Las Ramblas, en gata med en massa skit på typ. Eller nej inte riktigt men en stor, bred gata med en gågata i mitten där gatuartister, olika stånd och restauranger håller till. En massa butiker runt om. Efter några timmars solande tog vi strandpromenaden till byggnaden där GRIN har sitt kontor i Barcelona. Gick aldrig upp men kul att veta var det ligger nu iaf. Lite avundsjuk var man ändå. Precis vid stranden och så... Vi promnerade hem genom Ribera, den medeltida stadsdelen. Carro tog mig till ett litet ställe som sålde alldeles för söta vofflor och efteråt tog vi en titt i den gotiska kyrkan Santa Maria del Mar. Stor och präktig som de flesta stora gotiska kyrkor man hittar runt om i europa.

Lördagen började med läsning i en park jag inte minns namnet på men den låg vid någon typ av triumphbåge. Halva parken var dock nygösslad och de hade tydligen varit något typ av lopp på morgonen så vi gick vidare genom Barri Gòtic. Väl på Las Ramblas stannade vi till på La Boqueria, en stor saluhall. Dags att köpa lite oliver och praliner!! Drog hem, slöade lite och sen ut och käka. Vi orkade inte leta upp en restaurang med typisk spansk mat, ok det fanns tapas överallt, så vi käkade japansk buffé istället.

Idag tog vi en sväng till stranden men med bussen den här gånge. Tog nästan en timme att promenera i fredags. Nu har vi varit hemma nån timme och inte gjort något speciellt. Carro har pluggat lite och jag har surfat och läst. Imorn bär de av hemmåt och det ska både bli trist och kul. Trist att dra från syrran och denna ljuva värme men kul för att jag ska börja planera och packa inför Londonflytten. Wee!!


en decci IGEN!

Nej nu får det räcka med snö. Är visserligen väldigt vackert men kom igen... lite vår någon?

SOM på PUB.03

Skulle in och göra lite ärenden idag så passade på att hälsa på Simon på SOM som precis öppnat igen efter att de flyttat från Målaregatan till PUB.03. Fan så fint det var och shit vilka grymma grejer de tagit in! Som vanligt har de Atlas skjortor, Rokin skor och deras egna grejer men de har även tagit in ett märke som personerna bakom NK trend (tror jag det var) startat. Deras andra säsong. Fina bommuls skjorts, stickade tröjor, nylonjacka och skinnjacka. De har även tagit in ett annat svenskt märke från Borås. Minns som vanligt inte vad det heter men de stickar iaf sjukt fina tröjor och syr skjortor. Blev ganska sugen på att handla men nu måste jag hålla i pengarna. Ska se över min budget om jag kan unna mig nåt =)

Ta en sväng förbi SOM på PUBs tredje plan vetja!

Generalist

OK så det gick väl helt ok. Tror inte jag är den mest intressanta personen i fråga eftersom jag inte använt rätt program så mkt på sistonde. Vi får se vad som händer. 

Det känns bra iaf =) även om jag inte skulle få jobbet.

Snart så!

eeee, ganska nervös nu. Om två timmar smäller det!

Nej ok, lugn nu. Inte du som ska ställa flest frågor. Gäller bara att hänga på. Det kommer gå braaaaaa....

Häng på Emma Loca!!

Hängde hos emma hela dan idag. Mycket trevligt =) och så fick jag träffa Marley för första gången. Oj så liten och söt!!

Kolla in!




lite bilder


Såhär såg det ut när vi hade strömavbrott hemma för några veckor sen. Onekligen ganska mysigt va?


Var ute på isen idag igen och kom att tänka på att jag tog lite bilder förra gången vi var ute. Tagna från mobilen så inte så bra kvalla. Här tar Jakob en fin bild i motljus!!! ;)


Den obligatoriska sko mot mark bilden.


Det blev en del SF4 när Frostberg var här förra helgen. Såhär såg det ut då.


RSS 2.0