Saluplats 30

Det ultimata beviset på att man gått till samma ställe för många gånger är när de låter en själv slå in hur mkt man ska betala.


Ola på Saluplats 30 under Hötorgshallens 50 års jubileum

Inte för att jag är redo... eller jo det måste jag ju vara...

Men nu är det dags iaf! Från och med måndag behöver jag inte längre gå upp kl sju. Skönt att kunna få sova lite längre kanske men rent allmänt har jag sjukt blandade kännslor inför det som väntar. Ibland känns det hur lugnt som hellst och tycker jag är modig som försöker ta nästa steg i min karriär. Lätt att man blir bekväm. Oftast så känns det dock sjukt ovisst och det är svårt att inte bli orolig. Mkt pga konjukturen och att många runt om mig tar upp det som en liten varning. Jotack jag vet!

Måste sluta tänka på allt sånt bara. Klart det kommer ordna sig och jag vet att jag sagt till många att det skulle vara jobbigt att komma tillbaka till grin efter sex månader utan att provat på något annat. Det kommer givetvis inte vara det alls! Om det blir så behöver jag bara lite mera tid och jag är sjukt tacksam för att grin låter mig följa mina drömmar! Kommer sakna er alla så sjukt mkt!

I Stockholm kommer jag iaf befinna mig i så länge jag kan och orkar. Bor ju som bekant ute på Ekerö med Jakob och kan kanske bli lite ensamt under dagarna när Jakob är inne i stan och jobbar. Kommer iof vara upptagen med allt jobbsökande ett tag till framöver sen får jag bara se till att ha nåt att göra.

Någon som lyssnat på pirat bay rättegången förresten? Har blivit ganska hett i rätten ett par ggr =) Kul att lyssna på även om man inte hänger med i alla svängar.

Tosca!!

Igår var vi och såg Tosca på Kunglia Operan. Vilken grej! Har inte gått på så mkt opera direkt så det var riktigt häftigt.

Tosca är en opera i tre akter skriven av Giacomo Puccini. Jag suger på att förklara handlingar så om ni vill veta mer om tragedin föreslår jag att ni följer länken till wikipedia.

Annars har jag käkat en semla och fan vad stora de är. Phew. Jag vet jag måste kanske inte äta upp hela men de är ju ganska goda =)



IS!!

Idag var jakob och jag ute på isen här vid oss. Fett nice =) Vi hade inga skridskor eller nåt sånt så vi hade tävling i vem som kunde glida längst. Jakob vann väl för det mesta med sina superhala gummistövlar! Annars var det ju rätt mkt folk ute som åkte långfärds etc. 

Vi hade hört talas om en klippvägg man kan sportklättra på så vi tänkte att vi borde passa på och kolla upp den nu när sjön är frusen. Grejer med väggen är att den ligger vid vattnet bakom en tomt. Har varit svårt att förstå hur man skulle ta sig dit innan. Tydligen är det bara att gå ner genom tomten (kolla om någon är hemma först) och börja klättra. Väggen i sig var riktigt fin måste jag ju säga =) Vi blev ganska sugna på att klättra om man säger så! 

Nu hänger Frostberg här med oss och spelar lite Super Smah Bros Brawl och snart ska vi ta oss ut på isen igen!! Vi hoppas på stjärnklart.

MJ

Men kul, tänkte posta lite MJ klipp från tuben men icke! Tydligen vill inte Michael Jackson att man ska kunna bädda in hans grejer.

Men om ni orkar så kan ni klicka vidare på länken här för Rock with You

Senil

Bra... Hade fått lite feedback på min reel och jag hade knopat ihop lite grejer på jobbet som jag hade tänkt lägga till ikväll men koll som man har glömmer man såklart allt på jobbet....

Nu ska vi kolla på Moonwalker med Michael Jackson. Fina grejer.

Russain Earl Grey...

... är lungt det godaste lipton earl grey teét.

Annars sitter jag hemma och jobbar lite med portfolion. Har tagit ledigt så jag får lite ro hemma. Det måste ju bli klart någon gång! Man skulle kunna säga att jag är klar nu. Är "nöjd" med det jag har så nu är det dags att visa den för några kompisar så jag kan få lite feedback. Tyvärr så är allt material jag använder fortfarande hemligt så kommer inte kunna lägga upp något här. 

Börjar tungt

Helgen var helt sjuk! Väl hemma på lördagen gick elen i halva huset. Skitskumt. Propparna var hela och allt. På natten upptäckte jag oxo att värmepannan hade dött. Kul... 13 grader var allt vi fick på söndagen. Måndagen var det lungt nere på 10 grader! Vi höll oss dock i vardagsrummet och tände en massa levande ljus under helgen. Blev förvånandsvärt mkt varmare i rummet under söndagen. Riktigt mysigt ändå =) Förutom att vi inte kunde duscha och grejer eftersom vi inte hade något varmvatten.
 
Vi fick hålla till måndagmorgon när en rörmockare och vän till Birgitta kom förbi för att kolla. Han skulle höra av sig till sin elektrikerkompis men som tur var behövde han aldrig göra det. Vi hittade efter att vi letat ett tag ett elskåp på andra sidan gatan. Bra... Inget lås heller... Aja, det var en av huvudsäkringarna som hade gått. 

Just det, ugnen gick sönder i samma veva... Inga fler bullar till oss inte!

Förra veckans låt!

Än så länge denna veckans oxo ;)

RSS 2.0