En liten snabbis bara.

Som ni märkt har jag inte uppdaterat på ett tag och det här inlägget blir en liten notis bara. Är ganska upptagen med jobb och grejer. Tidningen EDGE gav Bionic Commando Rearmed en åtta av tio möjliga! Riktigt fräsigt grabbar! "The core of the game might be a remake, but the features and polish applied move it beyond the realm of simple cash-ins to one of the finest games to grace PSN or XBLA yet. Capcom and Grin have done much more than plunder the past: they've made the old new again." Idag är det visar vi GRIN, Wanted lite såhär i förväg eftersom GRIN Barcelona utvecklar ett spel för filmen Wanted. FZ.se delar ut "biljetter" till allmänheten om det är någon som är sugen på att komma. Filmen har annars premiär den 12 september. Lite sent av mig att ta upp det här nu kanske. Hej svejs!

Watchmen

Le trailer!

Om det är någon film jag verkligen ser fram emot så måste det nog vara denna. Någon gång under nästa år väntas Watchmen ha premiär.

För er som inte känner till Watchmen så är det urspringligen en samling serietidningar av skriven av Alan Moore och illustrerad av Dave Gibbons. Watchmens styrka är storyn och hur de framfört denna med hjälp av serietidnings mediet. Sjukt bra gjort! Vi får väl se om filmen kan göra serien rättvisa.

Om ni är intresserade av serietidningar/böcker kan jag varmt rekommendera Watchmen.

Woho!!! Ny favomix!

Futurecop! we are the future!

Futurecop! på myspace

"jag luktar bäverfis"

Mm, just det! Någon har skrivit det på mitt skrivbord... Jag jobbar hårt på att luska ut vem som kan ligga bakom dådet. Försöker lite oskyldigt få folk att skriva lappar till mig med ord som innehåller distinkta bokstäver så att jag kan indentifiera handstilen. Än så länge utan resultat...

Pixars nya kortfilm, Presto

Ett ord, sinnessjukt...

Presto

Inflyttningsfest och Birger Jarl

I lördags var Rirckard och jag på Jockes och Mikaelas inflyttningsefest i Uppsala. Som sig bör när man är hos Jocke blev det lite Mashed och ja, Rickard vann oftast =) Ida hade skrivit upp ett gäna på gästlistan för Birger Jarl och eftersom det är gratis inträde där innan halv tolv (eller var det halv älva?) om man stod på gästlistan så drog vi dit ganska tidigt. Det var ju helt ok där. Köttmarknad och uppsalabrats visserligen, men ändå. Är man inte student så blir det lite svårt att ta sig in någon annan stans. Speciellt på sommaren oxo kan jag tänka mig.

wtf?! en sjukt äcklig bebisrobot!


RSS 2.0