inte så mkt nytt

Var på en födelsedagsfest igårkväll. En vän till Mike från jobbet som firade på en pub borta vid Covent Garden. Idag träffade jag Nicklas och Sara och tog en shoppingrunda i Kensington. Nicklas var ute efter en jacka och ett par skor och jag lyckades hitta Happysocks! En rutig skjorta fick jag oxo med hem. Sen handlade vi en massa korv på ett varuhus som bara säljer ekologiska varor samt närporducerat så mkt som möjligt. Korven ska vi grilla i morn hos några vänner till Nicklas och Sara. Blah balh, annars är jag sugen på att köpa en gaiwan "kopp" och börja brygga lite te hemma. Får se hur det går.

Oolong och shot 200

Idag började jag på min första riktiga "shot" på jobbet. Roligt! Är mkt roligare att animera in en scene i kontext än i en tom rymd. Nicklas verkar fortfarande nöjd med det jag producerar så jag kör på =) Efter lunchen gick jag till ett tehus och testade ett oolong te. Finns en massa olika typer av oolong te men det som är gemensamt för dem är att de kommer från japan och ligger mellan grönt och svart te om man jämför hur oxiderat det är. Vitt te är minst oxiderat och har därför bland annat minst koffein. Måste skaffa en termometer så jag kan hålla reda på temperaturen sen är det bara att köra hemma!!

Klättring i Miles End

Tydligen ett par st bara på våran avdelning som klättrar. Martin berättade att det finns två stora ställen här, det ena heter The Castle och är ett gammalt "slott" ombyggt till klätterhall. Det andra är det vi klättrar på som jag faktikst inte minns vad det heter, ligger iaf i Miles End om någon är intresserad. 

Så, hur var det? Helt ok... Tyvärr så kommer klättringen inte upp i samma klass som på Karbin i sthlm. Shit vad jag uppskattar det stället mkt mer nu efter att jag var och klättrade här i Miles End. Karbin har en enda stoooor och öppen hall (15m hög?) med många leder och många fina boulderproblem. Miles End däremot skulle däremot kunna vara i vilken byggnad som hellst. Det är som flera rum med olika väggar. Fanns ett ställe med högre väggar som kanske sträckte sig en 8 meter upp. Miles End har däremot en anläggning på taket vilket kan vara trevligt nu när sommaren snart är här =). En annan intressant sak på Miles End är att deras boulderväggar är lika höga som deras leder!!! Helt cp och lite trist faktikst. Kommer man upp en fem, sex meter och sen skulle vilja satsa på nåt grepp eller om man känner sig lite osäker/trött då klättrar man ner istället för att försöka fullfölja problemet :/ Annat är det på Karbin. Där är det bara att köra järnet! Det kan Jakob berätta mer om kanske ;) Kvaliten på själva problemen var inte så speciellt hög här heller. Trist. Såg inte ut som att de bytte problem så ofta heller. Eller så var det bara att de inte tvättar sina grepp. Usch. 

Ska testa The Castle någon gång givetvis men det som är så bra med klättringen vid Miles End är att det ligger på samma linje som jag bor på. 

Sova kanske?

RSS 2.0