"Supportmusik"

OMG!! Har suttit i kö till support hela fördmiddagen och gud vad jag hatar musiken de spelar överallt. Ok att de kanske inte vill lägga pengar på att köpa lincensierad musik men är det för mkt begärt att få stänga av eran jävla smörja?

Oavsett så har vi problem med lillsyrrans dator och utan att gå in i detalj så har jag varit i kontakt med tre olika supportlinjer utan framgång. Jag tror jag vet vad problemet och nu är Philip sjysst och låter mig testa det hemma hos honom. Håller tummarna för att det funkar för då behöver bara pappa investera i en ny router =) Routern vi har hemma är fem, sex år gammal så det är väl på tiden ändå. Men nog om detta!!

När jag är hemma i Malmö är det precis som att man pausat ens liv. Visst man hittar på saker men det känns inte som att de riktigt har någon påverkan; man är fortfarande bara hemma temporärt. Imorn går tåget och jag kan knappt vänta =) Ser mest fram emot att komma hem till Ekerö och jakob och ta en tur till Karbin där vi klättrar. Jobbet? Jo det saknar jag oxo men det är inte riktigt samma sak längre.

En samling bra låtar från 2008

Borta på sundtrak.com har de satt ihop en liten lista på tio sköna låtar från det gångna året. Check them out!

sundtrak

RSS 2.0