Hipp Hipp, sjöld någon?



Pnau ft. Ladyhawke - Embrace








Och som sagt så är musiken bara avsedd som smakprov!

The Tale of Despereaux


Nyss släpptes trailen för The Tale of Despereaux, Framestores första animerade långfilm (Universal står för pengarna ;)). Blandat intryck fick jag, väldigt imponerande iom att Framestore inte gjort nåt sånt här förut men lite besviken på animationerna blev jag ändå. Jag vet att det finns sjukt duktiga animatörer men det sitter på en annan del av företaget, wink wink ;)

Rent visuellt var det dock en fröjd för ögat. Framestore lyckas med någon som båder Pixar och Dreamwork misslyckats med, att göra sjyssta människor. Visst, det är en väldigt speciell stil Framestore använder men det är nog det faktumet att andra företag inte använder en lite överdriven stil för deras människor som gör att dem känns lite off.

Sen precis som Micke sa så är rösterna och ljusättningen lite off. Lite urtvättad liksom. Kan vara komprimeringen dock. Har sett det förut.

Minns ni Cécile? Anyhow, det är denna hon jobbar på och Nicklas kommer tillsammans med Framestores reklamavdelning att producera en lite del av filmen.

Best of luck dudes!!

PS, The Tale of Despereaux är ursprungligen en bok av Kate DiCamillo

Edit: Angående ljussättningen i Despereaux så har jag nog ändra uppfattning nu. jag gillar den! Förmedlar en lite mer målad kännsla.

Kenny Begins!!



Haha kolckren trailer! "va saru?"

Kommer bli en lång väntan till januari 2009...

Kompisar från Filmgate i göteborg som står för de visuella effekterna i filmen. Även de som gjort trailern. Filmgate är även co-producers för filmen! Woho!

Kenny Begins

Haha, vilken hund!!!


Både bra och dåligt...

Hohey! Idag fick vi glass av Vasakronan. Jobbar ganska mkt folk i hötorgsskraporna ändå alltså ;)

Det mindre bra? Jag måste göra om ett set animationer... Behöver inte göra om allt utan det är bara första och sista posen som behövs ändras. Kul.

Sen kan jag ju avsluta med en bra sakoch det är att första passet på kamerorna för en av de sista scenerna i BC är snart klart och då kan jag börja tajma om mina animationer och förbättra dem. Riktigt kul för nästan hela den scenen är handanimerad. Bara Spencer som har mocap.

Är tvungen nu...

Nu sitter Nicklas och hoppas på att jag ska skriva nåt juicy eller bara något som är det minsta intressant att läsa om men det pallar jag inte just nu =P

Kollade in Johanna Nyholms hemsida nyss. Finns riktigt sjyssta bilder där alltså! Johanna är en fotograf vi träffade i Hyde Park nu under midsommarfirandet. Hon och en kompis till henne ar inte direkt klängiga men de var ganska på oss. Eller mest Nicklas kanske ;) Synd för dem för Nicklas har ju tjej!! Världens skönaste tjej därtill. Jag då? Jodå, hade en supertrevlig kväll med Cécile, en fransk tjej som jobbar som animatör på Framestore. Så jag passade oxo alltså.

OK kanske orkade skriva mer än jag trodde =P


Här kommer ett grymt skönt mixtape.

Anoraak

ojdå... haha första bilderna på BC actionfiguren

Ser ut som en hjälte ur någon dålig Disney film som en av mina kollegor så fint sa det. Haha Spencer ser ut som värsta pretty boy. Visst det är bara en prototyp men ändå. Sjukt dålig pose oxo :/

kotaku


kul...

ok, sitter på Heathrow och väntar på mitt försenade flyg. Hade precis skrivit värsta långa inlägget om min helg här i London men min gratistid gick ut precis när jag skulle publicera :/ Har varit en grym helg men får skriva om skiten när jag sitter vid en dator. Är lite jobbigt att skriva på telefonen. Woho, nu har det snart gått så lång tid att jag kommer få reda på villan gate jag ska till!! Bye allihopa!

Tidig midsommarfest



Igår drog jag och petter ut på Ekerö för att fira en lite tidigare midsommarfest. Syrran är uppe med ett gäng polare och olyckligtvis, eller lyckligtvis kanske man ska säga ändå, så kommer de sitta på ett tåg ner till Malmö på fredagen. Midsommar fick alltså inträffa några dagar tidigare än designerat för dess unga damer.



Det åts sill och sånt som man ska käka på midsommarafton och lite senare bjöds det på fruktsallad. Mkt gott =)

Vi hade ingen midsommarstång tyvärr och vädret var lite sisådär så vi skippade att fixa ett substitut. Det dansades dock senare på kvällen men inte heller där följde vi traditionerna.

När klockan närmade sig 23 var det dock dags för mig och petter att bege oss in till stan igen. Jobb väntade dagen efter och vi var redan trötta efter en lång arbestdag.

Svensk midsommar i sitt esse


Alltså hej?

Minns inte vem som skickade denna men den är grym =)


Helgen? jaja...

Ok, så i helgen lirade vi Metal Gear Solid 4. Fyran kommer vara sista MGS spelet med Snake i huvudrollen.


Som ni ser på bilden är han lite gammal nu =) Anyhow!!! MGS4 är lugnt ett av de bästa och mest genomarbetade spelen rent innehållsmässigt och filmsekvensmässigt. Själva gameplayet lyste dock med sin frånvaro. Kändes som större delen av spelet var filmsekvenser. Visst alla MGS spel har tunga filmsekvenser men detta var lite i tyngsta laget. Men shit vilket öga för detaljer de har haft. Helt sinnes! Detaljerna som finns är inte bara där för sakens skull, de är faktikst information. CP.

Kläderna är en historia i sig. Det är många karaktärer som har rockar och andra lösa kläder och allt rör sig mer elle rmindre naturligt. Visst, mkt lär vara bakat från Maya eller liknande program men en del ser ut att vara i realtime.

!!!!SPOILER!!!!!
Vid ett skede i spelet går Snake's octocamo sönder och fy satan vad snyggt det är alltså!!! =) Haha
/END OF SPOILER.

Annars så hade jag tänkt kolla på fotbollen men de regnade till och från så det fick vara. Var i stan så hade varit tvungen att dra till Kungsträdgården. Sätta mig på en pub helt ensam är inte min grej. Vi fick se målen i halvtid när vi köpte middag dock. Kan inte säga att jag var så bitter över att jag missade matchen iom att vi ändå förlorade.

Kollade på nya Hulken i söndags oxo. Sjukt dålig måste jag nog säga alltså. Det var COOL action men inte specielt bra action och datorgrafiken var sådär. De gör alltid för mkt, typ för att visa att de kan men det blir bara fult istället. Men visst det var mkt som var imponerande oxo.

coldplay växer

Absolut! Blir bara bättre och bättre!

Nu är lillsyrran upp med ett gäng polare oxo. De bor ute på Ekerö så man får hoppas på fint väderså de kan sola och softa där ute. Ikväll skulle de ut hade de tänkt. De är ju alla under 20 så det finns kanske inte så jättemkt att välja på men kollade upp lite iaf. De kommer nog hakul ikväll =)

Själv blir det MGS4 i helgen. Ingen av oss som ska lira i helgen har en PS3a men vi har fått låna ett dev-kit från jobbet samt Gunnars gratis-ex av MGS4. Tack Gunnar!!

Speed Racer?

Sjuk film :D Se den


coldplays nya?

Hmm, mja. Inte klockren. Ska ta och lyssna mer dock. De bästa skivorna är de som växer.

Strawberry Swing är nog den somjag gillar mest änsålänge. Ar väl kanske för att den låter lite som låtarna på förra albumet. Aja...

Hemma en vecka i Malmö


Nu är man hemma i malmö och det känns bra. Iförrgår tog Caroline studenten. Tillsammans med Matilda hade de fest hemma hos oss. Jag kom ner i tisdags så det mesta var ju redan fixat. Skönt =) Hjälpte till med borden etc och fixade lite ljud på lastbilen. Haha shit, den åkturen var ganska intressant. Det sjukaste som hände var att en kille i klassen inte kunde hålla sig när naturen kallade så han stod i ett hörn av flaket och försökte pissa ut genom en liten springa!!

Festen här hemma kändes riktigt lyckad. Kom bra mkt folk från båda hållen och vi fick t om lite livmusik av Matildas bröder. Den ena (Daniel) spelar i The Radio Dept. och den andra (Nicklas) i något de kallar för Music in Motion. Det blev lite improvisationsmusik med ganska starka influenser från The Radio dept.


När festen tog slut här hemma var det dags att dra vidare till Chokladfabriken. Första gången jag varit på stället och kommer nog försöka hålla mig borta hädanefter oxo =P Sjukt sunkig lokal och usel musik.


Annars har jag inte hunnit med så mkt än. Var på stranden i ljunghusen imorse och ikväll väntar nog debaser. Imorn blir det grillning hos Philip med hela hans familj! Kommer bli nice!

Bionic Commando under Captivate i Las Vegas



Titta så fint =)

Förra veckan häll Capcom deras årliga Captivate event, Las Vegas den här gången, där de visade upp deras kommande spel. Givetvis var grin där och visade upp BC.

Den här gången fick faktikst journalisterna provspela spelet oxo och vi fick bra respons så det känns kul.

Här är en ärlig liten artikel och bilder.

Kotaku



Coldplay den 18 september

ja, de biljetterna tog ju slut ganska snabbt... Bah, fick tag på två sittplatser iaf så man kommer iaf höra musiken.... hoho.

Går ju att köpa ståplatser på blocket och skit men DYRT!

RSS 2.0